menu


PS. food & lifestyle

Wil jij graag afvallen en heb je alles al geprobeerd? Als PS. food & lifestyle voedingscoach kan ik jou daarbij helpen. Samen met PS. food & lifestyle zorg ik ervoor dat jij weer grip krijgt op een gezonde levensstijl. PS. food & lifestyle is een afslankprogramma dat je volgt onder mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl.

Het programma bestaat uit drie fases, die je onder mijn begeleiding doorloopt:

FASE 1
Je blijft in fase 1 tot je 80% kwijt bent van het gewicht dat je wilt verliezen. Je komt elke week op consult en we nemen de tijd om de week door te nemen en te bespreken wat je moeilijk vindt. Het is de welbekende stok achter de deur en het is leuk om resultaat te zien! In deze fase gebruik je 5 of 6 PS. food & lifestyle producten per dag, aangevuld met groenten en vlees, vis of een andere eiwitbron.

FASE 2
In fase 2 van het programma ga je weer wennen aan voeding uit de supermarkt. Dit gebeurt stap voor stap, zodat je niet in één keer weer heel veel koolhydraten gaat eten. Je komt om de 2 weken voor een consult en we bespreken je resultaten. Langzaam ga ik je wat meer loslaten. In deze fase zul je je streefgewicht bereiken.

FASE 3
In fase 3 streven we naar gewichtsbehoud, daar zijn verschillende manieren voor. Samen kijken we naar wat het best bij jou past!
Een jaar lang mag je gratis elke maand op consult komen, zodat we je goed kunnen begeleiden tijdens het gewichtsbehoud.

Je gaat vooral ánders eten in plaats van minder. Het is hierdoor makkelijk vol te houden.

Omdat je om de 2,5 uur eiwitrijk (en koolhydraatarm) eet verlies je alleen vet en geen spieren. Je stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je het jojo-effect.

De voordelen van PS. food & lifestyle

• Een persoonlijk stappenplan
• Persoonlijke begeleiding
• Lekkere én verantwoorde producten
• Een gezond eetpatroon dat je kunt volhouden
• Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
• Behoud van je spiermassa
• Geen jojo effect


Kennismakingsgesprek

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en doelen. Besluit je om te starten met het programma, dan start je met het PS. food & lifestyle starterspakket. Dit pakket bevat 7 dagdoosjes met in elk doosje 6 producten, een PS. food & lifestyle kookboek en de benodigdheden die jou tijdens de eerste week op weg helpen. Na het starterspakket neem je wekelijks losse doosjes met producten mee die je lekker vindt.

PS. food & lifestyle kost in de eerste, strikte fase ongeveer € 90,- per week. De wekelijkse begeleiding en weegmomenten zijn hierbij inbegrepen. Ook is dit bedrag grotendeels ter vervanging van je normale boodschappen. Je blijft in de eerste fase totdat je 80% van je gewenste gewichtsverlies bereikt hebt. Een vrouw valt met PS. food & lifestyle gemiddeld 1-1,5 kg per week af, een man 1,5-2 kg. Hoeveel geld je in totaal kwijt bent is afhankelijk van hoeveel gewicht je wilt verliezen.

In de volgende fases bouw je de PS. food & lifestyle producten af en eet je weer meer producten uit de supermarkt. In deze fases leer je hoe je gezond moet eten om je bereikte gewicht ook op de lange termijn vast te kunnen houden. Hiermee nemen de kosten aan PS. food & lifestyle producten stapsgewijs af. De persoonlijke begeleiding gaat ook door nadat jij je streefgewicht bereikt hebt. Dit is natuurlijk een indicatie.

Als je wilt weten hoe een afslanktraject met PS. food & lifestyle er voor jou persoonlijk uit zal zien, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.