menu


Over mij

Ik ben Mariƫlle Walter, in 2016 ben ik begonnen met mijn sportschool voor vrouwen in Eerbeek, hier ben ik toen ook begonnen met het voedingsprogramma PS. food & lifestyle en heb vele dames geholpen met afvallen en het aanleren van een gezonde leefstijl. Zo heb ik al 7 jaar ervaring als voedingscoach van PS. food & lifestyle. Na een roerige periode was ik zelf 82 kilo en was daar met mijn 1.71m natuurlijk helemaal niet blij mee. Ik heb toen zelf PS. food & lifestyle gedaan en was in 15 weken 12 kilo afgevallen, zonder honger. Ik wil jou ook graag helpen om weer op een gezond gewicht te komen en een gezonde leefstijl te behouden.

Van oorsprong ben ik verpleegkundige (tot 1991) en operatieassistent. Ik ben tot 2016 werkzaam geweest in ziekenhuis Rijnstate (Arnhem) als operatieassistent bij de bariatrie. Dit zijn maagverkleiningen, zoals een gastric bypass en een gastric sleeve bij patiƫnten met morbide obesitas.

Het is prachtig om te zien, hoe mensen door een beter gewicht zich beter gaan voelen en nog meer te kunnen genieten van het leven!

Maak een vrijblijvende afspraak: